ترك اعتياد ناجی نیلوفران آبی خوروبیابانک

تبلیغات

اعتیاد

وبلاگ-کد لوگو و بنر

خوش آمديد

 ناجي نيلوفران آبي

ترك اعتياد نيلوفران آبي

 سلام.در اين وبلاگ سعي ميشود تمامي اطلاعات در زمينه اعتياد به اطلاع شما رسانده شود.

براي اطلاعات بيشتر با ایمیل .mehdi.khoor@mailfa.comويا 09133230793تماس بگيريد

آدرس:اصفهان.خوروبيابانك.مهيندشت.مركز ترك اعتياد ناجي نيلوفران آبي



خدای من !!!

 

 

خدای من !!!یاریم ده تا:

 

همانطور که به فکر تسکین و درد خویشم ,برای تسکین دیگران نیز بکوشم. همانگونه که می خواهم مرا درک کنند ,بتوانم دیگران را بفهمم .به همان اندازه که دوست دارم مورد عشق ومحبت قرار گیرم ,عشق و تبسم را نثار کنم.

 





درصد کمی از انسانها نود سال زندگی می کنند
مابقی یک سال را نود بار تکرار می کنند



مناجاتی با خدا به زبان انگلیسی با ترجمه فارسی
I Am Thankful
I can see the beauty all around me.
There are those whose world is always dark

خدا را سپاس
من میتونم تمام زیبایی های پیرامونم را ببینم
کسانی هستند که دنیا یشان همیشه تاریک و سیاه هست

I am Thankful…
I can walk.
There are those who have never taken their first step.

خدا را سپاس
من میتونم راه برم ..کسانی هستند که هیچوقت نتونسته اند. حتی یک قدم بردارند

I Am Thankful …
My heart can be broken.
There are those who are so hardened they cannot be touched

خدا را سپاس
که دل رئوف و شکننده ای دارم
کسانی هستند که این قدر دلشون سنگ شده که هیچ محبت و
احساسی رو درک نمیکنن

I Am Thankful …
For the opportunity to help others.
There are those who have not been so abundantly blessed as I.

خدا را سپاس
به من این شانس رو دادی که بتونم به دیگران کمک کنم
کسانی هستند که از این نعمت و برکت وافری که به
من داده ای بی بهره اند


I Am Thankful …
I can work.
There are those who have to depend on others for even their most basic needs

من میتونم کار کنم .کسانی هستند که برای رفع کوچکترین
نیازهای روزمره شون هم به دیگران محتاجند

 
I Am Thankful …
I have been loved.
There are those for whom no one has ever cared.


خدا را سپاس
که کسی هست که منو دوست داره
کسانی هستند که بود و نبودشون واسه هیچکس مهم نیست .



برنامه معتادان گمنامNA چيست؟



آثار و عوارض اعتیاد:

● عوارض جسمی
آلودگی و آسیب پذیر نمودن دندان ها، ملتهب ساختن مخاط دهان، نقصان ترشحات غدد بزاقی، ضعف قوای جسمانی و كاهش شدید وزن بدن، عقیم نمودن مردان و نازائی زنان، تخفیف تمایلات جنسی، اخلال در كار دستگاه عصبی در صورت تداوم مصرف، تنبلی كبد، ابتلا به یرقان و اثرات ناگوار بر دستگاه گوارش، ورم كلیه ها و اشكال در دفع ادرار توام با درد، التهاب مزمن تارهای صوتی، احتمال ابتلا به بیماری های برونشیت مزمن، آسم، سل و تپش قلب، تنگی نفس و دوران سر، خشكی پوست، شكنندگی ناخن ها، خطر ابتلا به انواع سرطان و سكته قلبی و ناشناخته ماندن بیماری های خطرناك به دلیل كاهش احساس درد
.
 
● عوارض روانی
بر هم خوردن تعادل روانی، عدم توجه به اصول و مقررات جامعه، ضعف اراده، از بین رفتن احساس مسوولیت، ایجاد احساسات خصومت زا، بیقراری، عصیانگری، اضطراب دائم و احساس بی كفایتی و تنهایی، اختلال در خواب، بروز انواع بیماری ها و اختلالات روانی
.
 
 عوارض خانوادگی
نابسامانی خانوادگی، محدود شدن روابط خانوادگی، عدم تربیت صحیح فرزندان، خشونت در خانواده، افت سطح فرهنگ اجتماعی و اقتصادی خانواده، گسترش طلاق و كاهش آمار ازدواج
.
 
● عوارض اجتماعی
مصرف كننده صرف شدن، عدم احساس مسوولیت نسبت به خانواده و جامعه، سطحی و تصنعی شدن روابط اجتماعی و دوری از پیوندهای مستحكم عاطفی، گسترش جرم و جنایت، نشر بیماری های واگیر و خطرناك مثل ایدز و هپاتیت، محروم شدن نسل آینده از تربیت صحیح و ایجاد مشاغل كاذب
.
 
● عوارض اقتصادی
هزینه بالای استعمال موامخدر، هزینه درمان و نگهداری معتادان، كاهش راندمان كار، وقوع آتش سوزی های بزرگ، هزینه های مبارزه با ورود موادمخدر به داخل كشور، هزینه قضات و دادگاه ها در این خصوص، هزینه اجرای طرح های تحقیقاتی و تشكیل سمینارها
.
 


استراتژي‌هاي پيشگيري از اعتياد

براي برنامه ريزي راههاي موثر در پيشگيري از اعتياد، ابتدا بايد علل و عوامل موثر در شروع مصرف و اعتياد به مواد را در نوجوانان و جوانان شناخت. عوامل ژنتيكي، شخصيتي، پسيكوپاتولوژيك،فارماكولوژيك، خانوادگي، محيطي و اجتماعي همگي دراتيولوژي سوء مصرف و اعتياد موثر هستند و عوامل متعدد درمقابل بايكديگر به سوء مصرف و سپس اعتياد منجر مي‌گردند.

براي انتخاب و به كارگيري مناسب استراتژي‌ها، دانستن نيازها و مشكلات و پتانسيل‌ها و توانائي‌هاي اجتماعي ضروري است. اجراي هربرنامة پيشگيري به شناخت دقيق منطقه،‌بررسي كامل وضعيت بهداشتي و روان شناختي و بررسي‌هاي همه گيرشناسي بستگي دارد تا به اين وسيله عوامل موثر بر مصرف مواد آشكار شود. به عنوان مثال، بايد شايع ترين نوع مادة مصرف و گروه سني افراد در معرض خطر، موقعيت‌ها و محل‌هاي مصرف، باورهاي نادرست وعوامل مخاطره آميز، امكانات و منابع موجود را شناخت و براساس آن مدل فعاليت‌هاي پيشگيري را تعيين نمود. تحقيقات نشان داده اند كه نمي‌توان يك روش واحد را به عنوان بهترين روش براي همه افراد و گروه‌ها انتخاب نمود. بهره گيري از استراتژي‌هاي مختلف براي تاثير برشيوع اعتياد ضروري است زيرا عوامل متفاوتي در ايجاد اعتياد موثرند.



اصول پیشگیری اعتیاد :

 گروهی از روان شناسان و روان پزشکان مشهور جهان معتقدند:

(( عوامل اجتماعی وابسته به فقر بشر ، در وابستگی انسان به مواد افیونی موثر هستند و میزان بروز اعتیاد در گروه های پایین اجتماعی/ اقتصادی ، بالاتر است. بنابراین در جامعه ، اعتیاد معلول استرس و فشارهای روانی می باشد. دکترکاپلان و سادوک ، استفاده از هروئین را بعنوان ضد اضطراب برای پوشاندن احساس پایین بودن ، احترام به نفس ، درماندگی و ناتوانی و جهت کنترل بر موقعیت زندگی ، قلمداد می کنند )).



مهمترين استراتژهاي پيشگيري از اعتياد كه درجهان از آنها استفاده مي‌شود عبارتند از :

۱- آگاهسازي افراد در مورد خطرات و مضرات مواد.

۲- افزايش مهارت‌هاي زندگي مانند مهارت تصميم گيري، حل مسئله، ارتباطات اجتماعي .

۳- تقويت فعاليت‌هاي جايگزين به جاي مواد براي ارضاي نيازهاي رواني اجتماعي نوجوانان وجوانان.

۴- مشاوره و مداخلة حين بحران، دربحران‌هاي مختلف در طول زندگي .

۵- ارتقاء فرهنگي و مذهبي.

۶- تقويت قوانين و مقررات مبارزه با مواد .

۷- درمان معتادان براي جلوگيري از سرايت اعتياد.

استراتژيهاي فوق در قالب فعاليت‌هاي زير مورد بحث قرار مي‌گيرند:

۱فعاليت‌هاي متمركز برفرد.

۲- فعاليت‌هاي متمركز برآموزش و آگاه سازي والدين .

۳- فعاليت‌هاي متمركز برمعلمان ومدرسه .

۴- فعاليت‌هاي پيشگيري بااستفاده از رسانه‌ها .

۵- فعاليت‌هاي پيشگيري از طريق محلهاي كار و مكان‌هاي تجمع.

۶- فعاليت‌هاي پيشگيري با استفاده از شبكة مراقبت‌هاي بهداشتي اوليه .

۷- وضع واجراي قوانين و مقررات .



معرفی چند ماده مخدر توهم زا / متاسفانه ترامادول غیر قانونی نیست

رئیس مرکز تحقیقات کاربردی پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا با تشریح جدیدترین مواد مخدری که در ایران وجود دارد گفت: متاسفانه ترامادول ماده مخدری است که بین جوانان ایرانی شایع شده و غیرقانونی نیست.

به گزارش خبرنگار مهر، باهر رئیس مرکز تحقیقات کاربردی پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا با معرفی جدیدترین مواد مخدری که در ایران و کشورهای همسایه وجود دارد گفت: یکی از مواد مخدری که بسیار مخرب است و نامش به تازگی در کشور شنیده می شود کروکودیل است.

وی افزود: این ماده مخدر در کشور روسیه شایع است و افراد پس از مصرف آن بیش از یک سال زنده نمی مانند تا جایی که قسمت هایی از گوشت بدن این افراد می ریزد و از بین می رود.

دکتر باهر با اشاره به اینکه آزمایشگاه های ما ورود ماده مخدر کروکودیل را در ایران تایید نکرده اند افزود: ماده مخدر دیگری که از سال ۷۸ نمونه های بسیار کمی از آن را در کشور مشاهده کردیم ماده مخدری به اسم ال اس ای است. این ماده فوق العاده گران بوده و به شکل تمبرهای کاغذی به فروش می رسد.

دکتر باهر با اشاره به اینکه این ماده قوی ترین ماده توهم زای دنیا است که به شکل مایع هم وجود دارد افزود: این مایع مخدر روی یک حبه قند شکانده می شود تا جایی که ۲۴ ساعت حالت توهم زایی دارد.

وی گفت: ماده مخدر دیگر کانابینوئیدها سنتزی یا حشیش صنعتی است که وجود این ماده در ترکیه معضل ایجاد کرده است ولی خوشبختانه در کشور ما وجود ندارد. این ماده به شکل گیاه خشک شده است که در بسته های شکیلی بسته بندی می شود.

دکتر باهر با اشاره به اینکه مخدر گل نیز به عنوان یک مخدر تازه وارد شناسایی شده است افزود: این ماده مخدر یک نوع شاهدانه است که نمونه هایی از آن را ستاد مبارزه با مواد مخدر تهیه کرده و به آزمایشگاه های ما برای آزمایش فرستاده است.

رئیس مرکز تحقیقات کاربردی پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا با بیان اینکه قارچ های جادویی یک ماده توهم زا است و در چای ریخته می شود و خوشبختانه در کشور ما شیوع پیدا نکرده اند افزود: یکی دیگر از مواد مخدر وحشتناکی که بین جوانان ایرانی شایع شده ترامادول است. این ماده غیر قانونی نیست و به شکل قرص و کپسول ارائه می شود و مکمل شیشه و هروئین است.

دکتر باهر با اشاره به اینکه تدابیری که رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر داشته است آزمایشگاه هایی برای بررسی انواع مواد مخدر از سه سال پیش تاکنون راه اندازی شده اند افزود: بنا داریم در تمام استان ها آزمایشگاه هایی برای آزمایش فنی و پلیسی مواد مخدر ایجاد کنیم.

 

 

 

 



مخوف‌ترین ماده ای که باعث توهم 24 ساعته می شود

رییس مرکز تحقیقات و آزمایشگاه های پلیس مبارزه با مواد مخدر توضیحاتی را در خصوص جدیدترین و زیانبارترین مواد توهم زا و مخدر ارائه کرد.

به گزارش سرویس حوادث جام نیوز به نقل از ایسنا، دکتر باهر در همایش تخصصی پلیس مبارزه با مواد مخدر که صبح امروز شنبه در مقر مرکزی ستاد ناجا برگزار شد، گفت: یکی از موادی که به عنوان یک معضل در کشور روسیه به حساب می آید مخدر کروکودیل است، بطوریکه در یک سال گذشته این ماده موجب بروز بحران در کشور روسیه شده است.

 

وی با بیان اینکه موردی از ورود این ماده به کشور ما گزارش نشده است، خاطرنشان کرد: البته با توجه به همسایگی کشورما با روسیه باید نسبت به این موضوع حساس بود.

به گفته باهراین ماده سبب جدا شدن قسمتهایی از گوشت بدن فرد مصرف کننده می شود و تمام کسانی که آن را مصرف می کنند حداکثر یک سال زنده می مانند.

 

باهر با هشدار نسبت به عوارض مصرف مخدر ال اس دی تصریح کرد: از سال 78 گزارش هایی از ورود این ماده به کشورمان ثبت شد؛ اما تعداد آن کم بوده و چون قیمت هر تمبر آن بین 100 تا 120 هزار تومان است چندان فراگیر نشده است.

 

وی ادامه داد: این ماده قوی ترین ماده توهم زاست و فرد مصرف کننده تا 24 ساعت در توهم خواهد بود.

باهر درباره حشیش صنعتی نیز گفت: مصرف این ماده نیز در کشورهایی مانند ترکیه شایع است و تا کنون موردی از ورود آن به کشورمان گزارش نشده؛ اما با توجه به هم مرزی ترکیه با کشورمان احتمال ورود آن وجود دارد.

وی افزود: این ماده به شکل بسته‌های گیاهان خشک شده موجود است و از آن استفاده می‌شود.

 

رییس مرکز تحقیقات و آزمایشگاه‌های پلیس مبارزه با مواد مخدر همچنین با هشدار نسبت به عوارض مصرف مخدر گل خاطرنشان کرد: این ماده نوعی شاهدانه اما قابلیت توهم‌زایی بالایی دارد.



توزیع مواد مخدر از طریق ۴۰ سایت در فضای مجازی

دادستان کل کشور با اشاره به اینکه تولید مواد مخدر با نظارت نظام سلطه و ناتو انجام می شود، گفت: مسئله توزیع مواد مخدر در کشور از طریق سایت های مجازی امری جدی است تا جایی که بیش از ۴۰ سایت در این زمینه



 

آسمانم ابریست 

تیره ...

این یعنی امید

باران ...



اجرای طرح خانه به خانه پیشگیری از اعتیاد/کمپین مبارزه با موادمخدر

رئیس سازمان بهزیستی از فعالیت سه هزار و ۵۰۰ ثمن و تشکل مردم نهاد خبر داد و گفت: از این تعداد یک هزار و ۳۶۰ تشکل مردم نهاد در امر کاهش آسیب های اعتیاد فعالیت می کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر همایون هاشمی در جمع خبرنگاران، اظهارداشت: سازمان بهزیستی به عنوان تخصصی ترین سازمان در حوزه پیشگیری و اعتیاد خدمات قابل توجهی را در طول سه دهه گذشته ارائه داده است.

وی افزود: ۹۰ درصد خدمات در حوزه پیشگیری، درمان و توانمندسازی با کمک مددکاران سازمان بهزیستی انجام می شود.

هاشمی با اشاره به اینکه در سازمان بهزیستی ۱۵۹ عنوان خدمات مبتنی بر نیازهای جامعه حضور دارد، ادامه داد: در حوزه های اجتماعی به ویژه بحث مبارزه با مواد مخدر اعتقاد داریم که مردم باید دخالت مستقیم و مستمر در امر مبارزه با کاهش تقاضا و مبارزه اثرات سوء مصرف مواد داشته باشند.

هاشمی با اشاره به اینکه در حال حاضر در ۸ استان حادثه خیز کشور کمپین مبارزه با مواد مخدر فعالیت دارند، افزود: در حال حاضر قدمت عمده فعالیت های سازمان در حوزه درمان انجام می گیرد و قصد مددکاران ما آگاهی هرچه بیشتر خانواده ها درباره سوء مصرف مواد و گرایش جوانان به مصرف مواد مخدر صنعتی است.

هاشمی گفت: مددکاران افتخاری سازمان بهزیستی به عنوان یاوران محله از ابتدای سال ۹۴ به سراغ خانواده ها می روند تا با آگاهی والدین درباره مصرف و اثرات توهم آمیز مواد مخدر صنعتی نسبت به آگاهی خانواده ها اقدام کند.

وی با اشاره به اینکه در دنیای توسعه یافته امروز مصرف مواد مخدر هم توسعه یافته است، افزود: متاسفانه با توجه به مواد روانگردان و افزایش گرایش جوانان به سمت سوءمصرف این مواد همچنان خانواده ها آگاهی لازم را ندارند.

رئیس سازمان بهزیستی با اشاره به اینکه در امر مبارزه با مواد مخدر باید از توان توده مردم استفاده کرد، ادامه داد: می توانیم جلوی سیل ویرانگر اعتیاد را بگیریم به شرطی که به عنوان یک جریان اجتماعی به موضوع اعتیاد نگاه کنیم و مدیریت مبارزه و کاهش تقاضای آن را به مردم واگذار کنیم.

هاشمی با اشاره به اینکه سازمان بهزیستی اعتقاد دارد باید برای مقابله با اعتیاد جریان سازی کنیم و این جریان را در بین اقشار مختلف جامعه گسترش دهیم، افزود: تشکیل ثمن ها، گامی موثر در جهت مبارزه با مواد مخدر است.

وی در پایان افزود: اعتیاد، خانه ها و فرزندان را هدف گرفته و بهتر از پدر و مادر کسی نمی تواند با این پدیده شوم که به شدت در بین جوانان و نوجوانان در حال گسترش است، مبارزه کند.



۲۶ درصد معتادان «روانگردان» مصرف می‌کنند

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر عنوان کرد: از یک میلیون و ۳۲۵ هزار معتاد شناسایی شده در کشور ۲۶ درصد آن‌ها روانگردان مصرف می‌کنند.

به گزارش خبرنگارمهر ، علیرضا جزینی در حاشیه نشست همایش کاهش آسیب‌های ناشی از مصرف متآمفتامین‌ها در جمع خبرنگاران گفت : موضوع مشارکت اجتماعی در حوزه مبارزه با مواد مخدر بسیار مهم بوده و در ایران نیز باید از مردم کمک بگیریم که مهمترین آن‌ها سمن ها هستند.

جزینی افزود: میزان فعالیت سمن‌ها نسبت به سال قبل ۷۲ درصد افزایش یافته و تعدادی از آن‌ها نیز بدون مجوز فعالیت می‌کردند که با ۸۹ درصد آن‌ها برخورد شده و در مسیر قانونی شدن قرار گرفته‌اند.

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در ارتباط با همایش کاهش آسیب‌های ناشی از مصرف مواد متآمفتامین عنوان کرد: همکاری سازمان‌های مردم نهاد به صورت منطقه‌ای و جهانی از ضروریات است که در حال حاضر دفتر آن در تهران مستقر شده است.

وی ادامه داد: اکنون ۲۱۰۰ سازمان مردم نهاد در حال فعالیت در زمینه کاهش آسیب و پیشگیری و درمان اعتیاد هستند.

جزینی گفت : یکی از نگرانی‌های جهانی در حوزه مواد مخدر مصرف مواد روانگردان است که این موضوع در اولویت برنامه‌های ستاد مبارزه با مواد مخدر است.

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: یکی از موضوعات مهم ستاد مبارزه با مواد مخدر لیست داروهای اعتیاد آور است که اخیرا بعد از سه سال در کمیته قضایی مجمع تشخیص مصلحت نظام، سه فهرست آن تصویب و مجازات آن‌ها نیز مشخص شده است.

وی در پایان خاطر نشان کرد: بر این اساس فهرست اول این مواد مشمول بند ۸ و فهرست دوم و سوم آن مشمول بند ۴ و ۵ قانون مبارزه با مواد مخدر می‌شوند.

 



مسائل عاشقانه یکی از دلایل گرایش جوانان به مواد/ خانم‌ها بیشتر در آریشگاه‌ها فریب می‌خورند

 

سعید صفاتیان گفت: آمار اعتیاد خانم‌ها در کشور افزایش یافته و روند آن به دلیل لاغر شدن بیشتر شده است.
به گزارش خبرنگار حوادث باشگاه خبرنگاران، دیده می‌شود آمار مصرف کنندگان مواد مخدر در کشور افزایش یافته و جوانان زیادی را در دام خود گرفتار کرده است. طبق گزارشاتی از گفته کارشناسان، افزایش اعتیاد میان خانم‌ها بیش از گذشته شدت یافته است.




مهارت «نه گفتن»، کلید رهایی از دام اعتیاد

کارشناسان حوزه اعتیاد هشدار می دهند که ۷۰ درصد نوجوانان و جوانان به دلیل عدم آموزش و آگاهی در مورد مهارت «نه گفتن»، به مصرف مواد مخدر گرایش پیدا می کنند.



قدرت تخریب شیشه سیصدوسی برابر تریاک است

کوتاهی و سهل انگاری در این خصوص دامنه شعله‌های این آتش را بیشتر خواهد کرد اما هوشیاری ، کنترل و نظارت ، مدیریت درست و مبارزه اجتماعی با مواد مخدر از گسترش آن جلوگیری می‌کند.

دبیر شورای هماهنگی مواد مخدر استان آذربایجان شرقی با بیان اینکه قدرت تخریب مواد مخدر صنعتی بیشتر از سنتی است گفت: قدرت تخریب شیشه ۱۰ برابر هروئین و بیش از ۳۳۰ برابر تریاک می‌باشد.



پدیده یی به نام اعتیاد نوزادان

نوزادی چهار ماهه، بر اثر مصرف اجباری مواد مخدر اوردوز کرده و در بیمارستان بستری می شود. در بیمارستان مشخص می شود که نوزاد به نوعی نارسایی قلبی هم مبتلاست. پس از گذشت حدود یک ماه 



تفاوت میان عادت و اعتیاد

 

بسیاری از ما انسان ها به مصرف یک ماده یا پرداختن به فعالیتی خاص عادت می کنیم اما از این بابت صدمه ای به ما وارد نمی شود چون می توانیم هر زمان که اراده كنيم مصرف یک ماده اعتياد آور یا پرداختن به یک فعالیت خاص را متوقف کنیم.
آنچه اعتیاد را از عادت متمایز و متفاوت می سازد این است که ما ماده مورد نظر یا رفتار خاص را با وجود پی آمدهای منفی آن که کاملا قابل پیش بینی و جدی هستند همچنان ادامه می دهیم.
١. عادت –با داشتن انتخاب همراه است. فردی که به مصرف یک ماده یا پرداختن به فعالیتی عادت کرده است می تواند هر زمان که اراده کند از عادت خود دست بردارد.
٢. اعتیاد – با مسائل روانی و جسمی همراه است . فرد به دلیل ابتلا به بیماری اعتیاد، اراده خود را از دست داده و علیرغم آگاهی از پی آمد های زیانبار مواد مخدر یا رفتار اعتیادآور، همچنان به آن ادامه می دهد.



اعتیاد های رفتار

– مانند اعتیاد به غذا، اعتیاد به سکس اعتیاد به کار، اعتیاد به قمار ، هم وابستگی و خود آزاری ( قطع عضو)
اعتیادهای رفتاری یا فرایندی الگوهای رفتاری هستند که چرخه ای مشابه اعتیاد به مواد دارند. نخست اینکه ما از انجام یک رفتار احساس لذت می کنیم و سپس آن رفتاررا به عنوان روشی برای بهتر نمودن تجارب زندگی خود انتخاب می کنیم و سرانجام از همان رفتار به عنوان ابزاری برای تحمل اضطراب و استرس ادامه می دهیم. فرایند تلاش برای لذت بردن از آن رفتار همواره شتاب بیشتری پیدا می کند و دفعات پرداختن به رفتار مورد نظر، بیشتر و بیشتر شده و اين حالت آئین و مراسمی خاص به خود می گیرد تا اینکه سرانجام به بخش عمده ای از زندگی روزمرۀ ما تبدیل می شود. پس از معتاد شدن به آن رفتار همواره وسوسه پیدا می کنیم تا آن رفتار رابا وجود پی آمدهای زیانبارش تکرار کنیم.
این گونه اعتیادها جنبه واقعی دارند و در بسیاری از بخش های زندگی ما مشکلاتی به بار می آورند. چنین اعتیادهائی همانند اعتیاد به مواد به به روابط ما با دیگران آسیب می رسانند و فردی که رفتار معتاد گونه دارد روابط خود با دیگران را قربانی رفتار اعتیاد آور خود نموده و سبب می شود تا اعتماد اعضای خانواده اش از وی سلب شود. ایشان همچنین در زندگی اعضای خانواده، بستگان و دوستانش مشکلات جدی ایجاد می نماید. شواهد فزاینده ای وجود دارند که نشان می دهند اعتیاد رفتاری نیز همانند اعتیاد به مواد فعالیت عادی مغز را مختل می سازد اما باید برای مشخص شدن تاثیر اعتیاد رفتاری بر فعالیت و عملکرد مغز تحقیقات بیشتری صورت گیرد. خوشبختانه برای کسانی که از اعتیاد رفتاری رنج می برند برنامه های ۱۲قدم و انجمن هایی وجود دارند که در بهبود یافتن این معتادان بسیار موثر هستند. انجمن معتادان جنسی گمنام، انجمن هم وابستگان گمنام، انجمن قمار بازان گمنام، انجمن پرخوران گمنام و… از جمله این انجمن ها هستند.



اعتیاد به مواد

مانند اعتیاد به تریاک، اعتیاد به شیشه، اعتیاد به هروئین، اعتیاد به الکل
اعتیاد به مواد مخدر اغلب با عوارض و نشانه های خماری، در مواقعی که مصرف مواد به طور ناگهانی و یکباره قطع می شود همراه است. اعتیاد جسمی در عین حال باسازگار شدن بدن انسان با مواد مخدر یا همان تولرانس همراه است و همین امر سبب می شود که ما برای دستیابی به نشئگی قبلی میزان مصرف خود را دائمأ افزایش دهیم. علائم رایج و متداول خماری عبارتند از لرزش، اسهال و تهوع یا دل پيچه. سرعت وابسته شدن به انواع مواد به نوع مادۀ مصرفی، دفعات و فواصل مصرف، شیوه های مصرف و ویژگی های ژنتیکی و روانی افراد بستگی دارد.



انواع اعتیاد

اعتیاد چیست ؟ تعریف انواع اعتیادهای مصرفی و رفتاری

 

 



اعتیاد یک مساله اخلاقی نیست

کسانی که معتاد می شوند افرادی سست عنصر و بی اراده یا از لحاظ اخلاقی فاسد نیستند. چنین برداشت نادرستی سبب می شود تا بسیاری از از ما معتادان نتوانیم درخواست كمك كنيم و از اين كه معتاديم احساس شرمساری کنیم، کاری که هیچ نتیجه مثبتی به همراه ندارد. معتادان به علت احساس شرمندگی، ترس، خشم و و عذابی که می کشند به حمایت نیاز دارند نه چیز دیگری که حال آنها را نسبت به خودشان بدتر کند. واقعیت این است که اعتیاد یک عارضه و ناراحتی جسمی در مغز است که منجر به اختلال در فعالیت آن می شود معتادان و کسانی که آنها را دوست دارند به سختی حاضرند به این واقعیت تن دردهند که اعتیاد نوعی بیماری است و همین امرسبب می شود تا فرد معتاد احساس شرمساری کرده و با انکار اعتیاد خود، بخواهد ثابت کند که اوضاع را تحت کنترل دارد.



ليست صفحات
تعداد صفحات : 21
صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 21 صفحه بعد
.