اکثر قرصهای خواب ، لاغرکننده و اشتهاآور با مواد مخدر تهیه می‌شود

تبلیغات

اعتیاد

وبلاگ-کد لوگو و بنر

اکثر قرصهای خواب ، لاغرکننده و اشتهاآور با مواد مخدر تهیه می‌شود



محرک ها

محرك ها

اين گروه از داروها به عنوان محرك، ايجاد كننده هيجان و انرژي است و موجب تحريك فعاليت سلسله مركزي اعصاب مي گردد. اين داروها معمولا براي افزايش هشياري، ايجاد تحمل زياد براي بيدار ماندن به مدتي طولاني، جهت كاهش اشتها و ايجاد احساس نشاط به كار مي رود. اين گروه داروها در پزشكي مصرف محدودي دارند.

محرك ها مي توانند ايجاد وابستگي شديد رواني كنند. به طور مثال وابستگي كه به وسيله (كراك) ايجاد مي شود، سريع ترين و قوي ترين وابستگي است كه معتاد حتي نمي تواند براي مدت كوتاهي آن را كنار بگذارد و بايد مرتبا در حال استعمال آن باشد. مشهورترين مواد و تركيبات اعتياد آور اين گروه، آمفتامين ها و فرآورده هاي كوكا است.



نيترات هاي اميل و باتيل



استروئيد ها



متاکوآلون



کتامین



از ترامادول چه می‌دانید؟

 

ترامادول به علت خاصیت سرخوشی، ضد افسردگی و بی‌خوابی به شدت مورد سوءمصرف قرار می‌گیرد و در میان جوانان این مخدر به اشتباه مصرف می‌شود و خطر اعتیاد به آن در نظر گرفته نمی‌شود.

خبرگزاری فارس: از ترامادول چه می‌دانید؟

 



قرص های اعتیاد آور



عامل نشاط یا سبب مرگ



طاعون عصر حاضر



اکستاسی .اکس



داروهای روان گردان



اکثر داروهای خواب آور و اشتها آور و لاغر کننده از مواد مخدر تهیه می شود!!!



داروهای مسکن مخدر



داروهای روان گردان



فن سیكلیدین



بنزو دیازپین ها



مسکالین



بایومادول



استامینوفن کدیین

  استامینوفن کدیین پر فروش ترین داروی داروخانه های کشور است



ترامادول چیست؟

یک مسکن شبه مخدر است که با اسم های تجاری Ultram, Ultram ER (و بایومادول)از سال 1995 وارد بازار دارویی شده است.در ابتدا تصور می شد که به دلیل اثرات خفیفی که ترامادول در تسکین درد داشته و هم چنین به دلیل خواص مخدری ضعیفی که دارد، می توان از آن به عنوان داروی ترک اعتیاد استفاده کرد اما بعدها گزارشاتی از وابستگی و علایم شدیدتری از ترک مصرف (به دلیل اثر دارو بر گیرنده های مخدر(µ-opioid) در دستگاه عصبی مرکزی)در افرادی که از آن به عنوان داروی ترک اعتیاد یا برای کاهش درد ناشی از ترک اعتیاد استفاده می کردند،ارائه شد.در صورت اعتیاد به ترامادول، ترک اعتیاد باید تحت نظر پزشک و به صورت کاهش تدریجی دوز مصرفی باشد.



ليست صفحات
تعداد صفحات : 1
صفحه قبل 1 صفحه بعد
.